17 березня 2015 року у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу проведено майстер-клас «Елементи оздоблення з мастики».
Майстер-клас розробила та провела викладач спецдисциплін Кошель Ганна Феодосіївна з учнями групи 13-101 ККД нашого навчального закладу. Уміння роботи з мастикою характеризує професіоналізм кондитера. Викладач презентувала сучасні креативні тенденції в технології розвитку світової кондитерії, ознайомила з сировиною для виготовлення мастики різних видів, охарактеризувала інструменти та інвентар для виготовлення елементів оздоблення з мастики. Учні: Бойко Катерина, Пурик Людмила, Крицький Ярослав, Дудко Руслан, Бєла Наталія, Кот Тетяна, Мельник Анастасія власноруч готують мастику з маршмеллоу. Демонстрація та передача майстерності допомогла учням створити індивідуальні елементи оздоблення з мастики. Формування різних видів квітів – процес кропіткий, але захоплюючий, чарівний та яскравий. Черевичок, як відомо виконує бажання. Модний, стильний дитячий кросівок з мастики - це перша професійна сходинка майбутніх кондитерів. Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки. Чарівна мастика чекає Вашої творчості.
|