20 березня 2015 року у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу проведено майстер-клас «Італійські десерти».
Майстер – клас провели викладачі спецдисциплін Крутько С.М. та Кошель Г.Ф. Учасниками майстер-класу стали наші колеги з Ніжинського професійного ліцею побуту та сервісу: Бабешко Людмила Олександрівна, Прокопенко Надія Іванівна, Деружинська Світлана Михайлівна. Кожен знає: стати щасливим легко - потрібно лише увійти в кафе, де працює творчий кондитер і скуштувати його фірмовий десерт. Тірамісу... Навіть назва цього дивовижного десерту манить своєю неповторністю. Інгредієнти справжнього італійського тірамісу: печиво «савойярді», сир «Маскарпоне», вино «Марсала». Ми, спеціалісти сфери ресторанного обслуговування впроваджуємо сучасні методики професійного навчання, відпрацьовуємо прогресивні технології з використанням сучасної сировини. В нашій традиції підвищення кваліфікаційного рівня педагогів через розробку власних ринкових продуктів у вигляді майстер-класів та семінарів-практикумів. Майстер-клас - це відкрита педагогічна система, що дозволяє демонструвати нові можливості розвитку і свободи педагога, показує способи подолання консерватизму і рутини. Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив проходження короткострокового навчання. Життя повинне бути наповнене яскравими фарбами! І ми взяли на себе відповідальність подарувати відчуття смаку найпопулярнішого на весь світ італійського вишуканого десерту - Тірамісу. Цей десерт настільки ніжний і повітряний, що хочеться так само легко жити і радіти життю.
|