Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2015 » Березень » 27 » НПЦРС. Майстер-клас «Технологія траншування страв»
15:08
НПЦРС. Майстер-клас «Технологія траншування страв»

25 березня 2015 року у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу був проведений майстер-клас «Технологія траншування страв».




Траншування - це порціонування страв із риби, м'яса, домашньої птиці, дичини, приготовлених цілими, у присутності відвідувачів.

Майстер-клас з траншування провела майстер виробничого навчання ЧЦПТО Щепун Ніна Миколаївна.

З метою короткострокового підвищення кваліфікації в майстер-класі прийняли участь:

- Замглайське професійне аграрне училище: Вовк Ніна Федорівна, Шашко Оксана Олександрівна.

- Сосницький професійний аграрний ліцей: Пантелієнко Аня Віталіївна.

- Чернігівський центр професійно-технічної освіти: Дяченко Тетяна Олександрівна, Карпенко Анастасія Павлівна, Сердюк Тетяна Павлівна.






Приготування і подачу деяких страв у залі ресторану можна перетворити у справжнє кулінарне шоу. Для цього організовують приготування страв у присутності відвідувачів з використанням методу траншування.







Рибу пластують і видаляють хребетну і реберні кістки. Філе нарізають за допомогою ножа та виделки на тонкі скибочки поперек волокон, розкладають на тарілки, гарнірують, прикрашають овочами, фруктами й зеленню.




Важливою умовою порціонування є уміння поводитися з наборами.




Порціоновану страву демонструють гостям. Відокремити шматочки риби від кісток легко - складніше подати їх цілими.



Всі учасники майстер-класу отримали сертифікати, професійний досвід та гарний настрій.


Запрошуємо на майстер-класи в Навчально-практичний центр ресторанного сервісу!


Переглядів: 831 | Додав: Smart | Теги: траншування, Майстер-клас, порціонування, НПЦРС, страви | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2020 Система Orphus