08 квітня 2015 року у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу проведено майстер-клас «Елементи оздоблення з мастики». Метою проведення майстер-класів є розвиток та удосконалення професіоналізму талановитих учнів.
Майстер-клас провела викладач спецдисциплін Кошель Ганна Феодосіївна з учнями нашого навчального закладу, які зацікавлені професією «Кондитер»: - Ігнатьєва Вікторія; - Левковська Ганна; - Дегтяренко Володимир; - Солдатенко Тетяна; - Братішко Тетяна. Підтримала своїх учнів та підвищила свою кваліфікацію майстер виробничого навчання Городиська Олена Володмирівна. Мастика (в сфері кулінарії) - декоративний матеріал для прикрашання кондитерських виробів. Мастику використовують для виготовлення різних фігурок як пласких, шляхом вирізання так і просторових, шляхом ліплення. Маршмеллоу - зефірні цукерки (суфле). З мастикою з маршмеллоу дуже приємно працювати, вона легко приймає потрібну форму і не липне до рук Що може бути кращою прикрасою для торта, ніж красиві квіти, якими можна не тільки милуватися, але і з'їсти. Зробити такі квіти досить просто, а прикрасити ними ви зможете практично будь-який кондитерський виріб - торти, пироги, тістечка. Демонстрація та передача майстерності допомогла учням сформувати різні види квітів. Мак - символ безкрайності зоряного світу. Ромашці довіряють, як довіряють Сонцю. Бо в неї є дуже важливий сонячний елемент - золота серцевина. Волошки - символ ніжної і тонкої душевної краси, чистоти, скромності і привітності.. Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.
|