07 травня 2015 року у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу проведено майстер-клас «Корисні цукерки». Мета: навчитися створювати смачні, корисні цукерки made with love (зроблені з любов’ю). Майстер-клас провела викладач спецдисциплін Крутько Світлана Миколаївна з учнями груп третього курсу ККД: Даниленко А.– 89 ККД; Насалевець К. -89 ККД; Жмурко Н. – 92 ККД; Золотоноша О. – 92 ККД; Макотра Л. – 92 ККД; Шубенок О. – 91 ККД; Корнієць А. – 91 ККД. Учасників майстер-класу привітала Білоусова Марина Володимирівна – завідувач НПЦРС. Цукерки можуть бути корисними, якщо їх приготувати із натуральної сировини без багатьох промислових інгредієнтів. Крок за кроком учні навчались мистецтву приготування цукерок: 1. Підготовка сировини – може бути цікавою 2. Змішування інгредієнтів у необхідній послідовності 3. Формування Батончики – фітнес Шоколадні – козінаки Цукерки – тоффі Цукерки на основі дитячої суміші «Малютка» Приготування цукерок – заняття приємне і корисне. Спільна робота дає можливість відчути себе корисним і дозволяє придбати корисні навички. Ми завжди раді бачити на своєму столі цукерки,які мають свій неповторний смак , солодкий, кислий, з родзинками, горіхом, шоколадом. Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.
|