11 листопада 2015 року в рамках «Атестація-2016» був проведений відкритий урок з предмету «Технологія приготування борошняних виробів». Підготувала та провела урок викладач професійно-теоретичної підготовки Кошель Ганна Феодосіївна. Тема уроку: «Технологія приготування заварного тіста». Девіз уроку: Навчаючи – учись. Навчаючись - твори. У процесі творчості – навчай! Методична мета уроку: застосування інтерактивних методів навчання під час проведення інтегрованого уроку. Під час уроку викладач доцільно використала інтерактивні методи навчання : «експрес-опитування», робота в міні-групах, мультимедійна презентація, різнопланові контрольні завдання, робочий зошит, показ нових прийомів практичної діяльності, вирішення проблемних ситуацій (он-лайн зв'язок з кухнею-лабораторією). Показ нових прийомів практичної діяльності по формуванню напівфабрикатів із заварного тіста здійснила викладач лабораторно-практичних робіт Дидалєва Вікторія Миколаївна. Контроль знань був проведений з використанням різнопланових контрольних завдань (тестові завдання, тест на відповідність, вправи). Викладач про свій урок: «Прагну нести в учнівській світ знання та добро» … На відкритому уроці були присутні адміністрація та педколектив. Під час аналізу проведеного уроку присутні відзначили оригінальний методичний сценарій уроку та високий методичний та професійний рівень проведення уроку.
|