18 листопада 2015 року в рамках «Атестація-2016», був проведений відкритий урок з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Підготувала та провела урок викладач професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна Тема уроку: «Технологія приготування бульйонів». Методична мета уроку: впровадження інноваційних форм та дидактичних засобів у навчальний процес. Девіз уроку: Доганяти тих, хто попереду і не чекати тих, хто позаду Під час уроку викладач методично виважено використала інноваційні форми та дидактичні засоби навчання : робота в міні-групах, мультимедійна презентація, скрайбінг – презентація, різнопланові контрольні завдання, робочий зошит, демонстраційний показ, фото-лінію, пристрій для демонстрації плакатів. Контроль знань був проведений з використанням різнопланових контрольних завдань «Кулінарна інтуїція», «Лабіринт дій», «Завдання з пропусками», На відкритому уроці були присутні адміністрація навчального закладу та педпрацівники. Під час аналізу проведеного уроку було відмічено високий методичний та професійний рівень викладача під час проведення уроку. Педагогічне кредо викладача: «Навчаючи інших, вчитись самій».
|