Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2016 » Грудень » 12 » Психолого-правовий квест «Скарби правових знань»
16:25
Психолого-правовий квест «Скарби правових знань»



     В центрі в рамках тижня правових знань проходив психолого-правовий квест «Скарби правових знань».
     Організаторами заходу були: Науменко С.Ф. – викладач «Основи правових знань»;  Губко Ю.М. – практичний психолог. Допомогу в проведенні квесту надали: Ручко С.С. – методист, Курданова Т.М. – бібліотекар та учні групи 114-ПД: Лозовий Олександр, Хомич Тетяна, Білецька Вероніка, Бондар Юлія, Бердник Юлія.



     Завдання квесту - за мінімальну кількість часу виконати максимальну кількість завдань. Учням було запропоновано відгадати і знайти пункти призначення, на кожному етапі учням задані завдання правового та психологічного змісту. За виконання завдання команда отримує картку. На фінішному пункті з отриманих карток команда повинна була скласти прямокутник з реченням правового змісту. Переможцем вважається та команда, яка витратить менше часу на проходження дистанції та завдань.



     В квесті прийняли участь команда групи 122-КБ, команда групи 123-ПД, команда групи 124-ОФБ, команда групи 126-ККД, команда групи 128-ККД.



     На пункті призначення «В каморке что за …………………. залом, Репетировал школьный ансамбль» (актова зала) було запропоновано психологічне завдання зробити Селфі групи на сцені та питання правового характеру.





     На пункті призначення «Лікар душі» (кабінет практичного психолога) було запропоновано психологічне завдання «обмінятися компліментами» та питання правового характеру.



     На пункті призначення «В здоровому тілі – здоровий дух» (спортивна зала) було запропоновано психологічне завдання «Походити як пінгвіни» та питання правового характеру.





     На пункті призначення «Там де живе вікова мудрість» (бібліотека) було запропоновано психологічне завдання «Затанцювати ламбаду» та питання правового характеру.





     На пункті призначення «За склом…» (методичний кабінет) було запропоновано психологічне завдання «Обійміть один одного» та питання правового характеру.





     На фінішному пункті призначенні з отриманих карток команди складали прямокутник. З завданням впоралися всі, але переможець один.






Переглядів: 746 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus