Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2018 » Березень » 23 » Майстер-клас "Приготування хінкалі"
10:53
Майстер-клас "Приготування хінкалі"

   20 березня 2018 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений  кулінарний майстер-клас «Приготування хінкалі».

Провела майстер-клас викладач професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна.

    Ви можете любити або, не любити, або можливо, навіть бути нейтральним до кухні Грузіі. Але є те, що властиве тільки грузинській кухні і саме за це, вона стала так популярна: страви цієї кухні надзвичайно смачні, вишукані, різноманітні і до того ж, прості в приготуванні. Настільки прості, що їх освоять і початківці кулінари, по суті, без особливих зусиль.

    Провела майстер-клас викладач професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна.

 

    Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.

Переглядів: 579 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus