Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2018 » Травень » 25 » Засідання ресторанного лекторія: «Спраут-«жива»їжа»
11:30
Засідання ресторанного лекторія: «Спраут-«жива»їжа»

23 травня 2018 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу відбулося засідання ресторанного лекторія. Тема: «Спраут-«жива»їжа»

Майстер- клас підготувала та провела творча група:

завідувач навчально-практичного центру ресторанного сервісу Ільїнська Тетяна Валентинівна, майстер виробничого навчання Марценюк Олена Валеріївна,

 учениця 1курсу Тупиця Юлія, група 17-133 ККД.

 

Проростки і паростки - найкорисніша їжа, жива їжа, еліксир життя. Так кажуть про ці продукти харчування багато фахівців.

 

Пророщування пшениці та іншого насіння - це не примха кількох останніх десятиліть, а давня традиція, яка налічує понад 5000 років.

 

 

Проростки - і їжа, і прикраса.

Тому в меню багатьох успішних ресторанів, які небайдужі до здоров'я своїх гостей вже з'явилися прекрасні доповнення до салатів у вигляді Мікрогрін з різних видів рослин.

. У більшості випадків вони служать прикрасою, а іноді в поєднанні з іншими інгредієнтами здатні помітно поліпшити смак страви, зробивши його більш насиченим.

 

 










Паросток корисний - він дає енергію і продовжує молодість.

 



Переглядів: 282 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2020 Система Orphus