Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2019 » Квітень » 5 » Педрада – майстер-клас.
12:57
Педрада – майстер-клас.

04 квітня 2019 року відбулося чергове  засідання педагогічної ради за інноваційної формою проведення на тему: «Підготовка професійно мобільного робітника – вимога сьогодення».

Директор центру Потєхіна Н.О. наголосила, що професійна мобільність майбутнього кваліфікованого робітника – це інтегрована якість особистості, що є необхідною для її успішної життєдіяльності в умовах сучасного ринку праці.

Кузьменко С.О. старший майстер зазначила, що ринок праці диктує  підвищені вимоги до якості підготовки молодих фахівців, спроможних до конкурентної боротьби за робочі місця.

Досвідом роботи щодо формування професійної мобільності учнів на уроках  поділились викладачі Білоусова М.В., Горіла Н.М. та майстри виробничого навчання Скрипченко О.М., Демченко С.С.

Методист центру Максименко І.О. проаналізувала  діяльність навчально-практичного центру ресторанного сервісу, який забезпечує  професійний розвиток педагогічних працівників та здобувачів освіти.

Майстри виробничого навчання Крутько С.М. та Деркач А.К.  звернули увагу на те, що майстер-клас, з його унікальною формою, стає вкрай необхідним, коли мова йде про новітні виробничі технології та поділилися власним досвідом і особистими надбаннями у сфері кулінарних новацій з приготування чіпсів з  овочів та фруктів.

Для  більш глибшого уявлення  сутності поняття «мобільність» всі учасники освітнього процесу виконували вправи «Асоціація» та «Три. Два. Один».

Не можна людину навчити на все життя. ЇЇ можна навчити вчитися все життя.


Переглядів: 530 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus