Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2019 » Листопад » 13 » Профорієнтаційний захід «День кар'єри»
16:00
Профорієнтаційний захід «День кар'єри»

 

12 листопада на базі Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва відбувся профорієнтаційний захід «День кар’єри», де спікерами були тільки заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області.

Це ще одна з можливостей для школярів, їх батьків та педагогів на власні очі побачити не тільки діяльність закладів профтехосвіти в освітній сфері, а й те, який простір вони створюють своїм учням для розвитку їх творчості, здібностей, прояву активної громадянської позиції, лідерства, набуття навичок майбутнього під час навчання та в позаурочний час.

Програмою заходу передбачалося різні виставкові локації, де школярі знайомились з умовам здобуття популярних робітничих професій, квести, майстер-класи, покази моделей, відеопрезентації, цікава концертна програма, лунали пісні, танцювальні номери у виконанні учнівської молоді закладів профтехосвіти.

Більшість відвідувачів виставки «День кар’єри» дали собі відповіді на питання: «Хочеш мати не тільки «корочку», а й реальну професію, що допоможе тобі реалізувати твої можливості і потенціал в майбутньому? Хочеш отримати сучасну освіту, актуальну на сьогоднішньому й завтрашньому ринку праці? Маєш купу ідей ким стати, але ще більше сумнівів? Не знаєш ким стати? Хочеш знати, які можливості пропонує профтехосвітня галузь Чернігівщини?».

Чернігівський центр ПТО активно взяв участь у заході. Майстри в/н разом з учнями представили 5 майстер-класів: «Краса подарунку», «Елементи оздоблення з мастики», «Айсінг – солодке мереживо», «Оздоблення короваїв», «Способи складання серветок». Майбутні випускники шкіл були просто у захваті та залюбки брали участь у майстер-класах. Агітбригада центру виступила з піснями та віршами, які розкрили всі професії закладу освіти.

На заході заклади профтехосвіти переконали, що професійна освіта – це круто і найкоротший шлях до успішного майбутнього креативної молоді!

Бажаємо абітурієнтам зробити правильний вибір. Якщо Ви бачите свою майбутню професію в сфері ресторанного сервісу та торгівлі, будемо раді Вас бачити в стінах нашого центру!

Переглядів: 512 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus