Головна » Entries archive
08 квітня 2015 року у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу проведено майстер-клас «Елементи оздоблення з мастики».
Метою проведення майстер-класів є розвиток та удосконалення професіоналізму талановитих учнів.
Кондитерські і булочні вироби являють незамінну частину української кухні і мають більше значенні в харчуванні людини. Вироби оформлюють приємним зовнішнім виглядом, гарним смаком і легко засвоюються організмом.
Щорічно стало доброю традицією напередодні Великодніх свят проводити у місті Чернігові ярмарок.
«Чиста країна починається з мене» – так вирішили члени учнівського самоврядування групи 90-ККД, які своїм яскравим прикладом показали, як звичайні молоді люди можуть вплинути на свідомість українців.
04 квітня 2015р. колектив ЧЦПТО прийняв участь у проведенні Всеукраїнського суботнику.
Вийшли на вулицю, озброївшись віниками, мітлами, совками та лопатами.
25 березня 2015 року у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу був проведений майстер-клас «Технологія траншування страв».
26 березня 2015 року відбулося засідання атестаційної комісії центру.
25 березня 2014 року в рамках «Атестація - 2015» був проведений відкритий урок з предмету «Організація обслуговування в ресторанах і барах».
Продовжується співпраця центру ПТО з благодійною організацією «Піренеї-Комменж» (м. Сен-Бертран де Комменж, Франція).
З 18 березня 2015 року в центрі перебувала заступник голови асоціації Терез Ронде.
19 березня 2015року була проведена педагогічна рада на тему: «Впровадження виробничих інновацій у навчальний процес центру. Із досвіду роботи НПЦРС».
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Total of answers: 31
Статистика
Total online: 1
Guests: 1
Users: 0