Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів

Дистанційне навчання проводиться через сервіс

Google Classroom (Google Клас)


Предмет

Викладач

Код доступу

Технологія приготування їжі з основами товарознавстваКошель Ганна Феодосіївнаhttps://classroom.google.com/u/1/h  (Код доступу дізнайтесь у викладача)
Лабораторно-практичні заняття з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"Дидалєва Вікторія Миколаївнаhttps://classroom.google.com/u/1/h  (Код доступу дізнайтесь у викладача)
Устаткування підприємств харчуванняГоріла Наталія Михайлівнаhttps://classroom.google.com/u/1/h  (Код доступу дізнайтесь у викладача)
Фізіологія харчуванняПоплавська Вікторія Вікторівнаhttps://classroom.google.com/u/1/h  (Код доступу дізнайтесь у викладача)
Організація виробництва та обслуговуванняСорока Вікторія Григорівнаhttps://classroom.google.com/u/1/h  (Код доступу дізнайтесь у викладача)
Облік, калькуляція і звітністьБілоусова Марина Володимирівна https://classroom.google.com/u/1/h  (Код доступу дізнайтесь у викладача)
Фізична культура і здоров'яНассон Артур Дмитрович https://classroom.google.com/u/1/h  (Код доступу дізнайтесь у викладача)




Ви можете поділитись цією інформацією з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2022 Система Orphus