Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів

1.    Українська кухня. В.С. Доцяк
2.    Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий 1982
3.    Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий Здобнов А.И. 2009
4.    Голунова Л.Е. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания 2005
5.    Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів
6.    Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку Є.Клопотенко
7.    Збірник рецептур. Ростовський В.С., Дібрівська Н.В., Пасенко В.Ф.
8.    А.А. Готцев Новейший сборник рецептур для предприятий общественного питания. Горячие блюда. Книга 1 (2011)
9.    Васюкова А.Т. (ред.) Сборник рецептур блюд зарубежной кухни
10. Одинцов А.И., Старостина Л.А. и др. Диетическое питание в столовых. Сборник рецептур и технология приготовления блюд
11. Павлов А.В. Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания
12. Рецептуры на торты, пирожные, кексы и рулеты. Часть 1. Бисквитные торты
13. Сборник рецептур МУЧНЫХ КОНДИТЕРСКИХ И БУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ 2017
14. Смирнова М.К. (ред) Рецептуры на шоколад, шоколадные изделия и порошок какао
15. Харченко Н.Э. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий
16. Устаткування підприємств громадського харчування Саєнко Н.П., Волошенко Т.Д.
17. ШИНКОРЕНКО П.Технічне оснащення підприємств громадського харчування Частина І
18. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва (док)
19. Дробот В.И. Технологія хлібопекарського виробництва
20. Машини та обладнання хлібопекарського виробництва
21. Анфимова Н.А. Кулинария 2008
22. Бутейкис Н.Г. Технология приготовления кондитерских изделий 2001
23. Дубцов Г.Г. Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции 2006
24. Дубцов Г.Г. Технология приготовления пищи
25. Зайцева Г. Т., Горпинко Т. М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
26. Клименко Технологія м'яса та м'ясних продуктів 2006
27. Коева В.А. Рисование и лепка кондитерских изделий
28. Кузнецова Л.С. Технология мучных кондитерских изделий 2002
29. Кулінарія Л.Я.Старовойт
30. Кулінарне мистецтво.Технологія приготування їжі
31. Мглинец А.И. - Технология продукции общественного питания - 2010
32. Технологія приготування їжі - Г.І.Шумило
33. Технологія приготування їжі - Доцяк (3 розряд)
34. Технологія приготування їжі - Доцяк (4 розряд)
35. Технологія приготування їжі (Косовенко)
36. Васюкова А.Т., Пучкова В.Ф. Современные технологии хлебопечения
37. Ауэрман Л.Я. Технология хлебопекарного производства 2005
38. Артур Инч. 1000 правил сервировки и столового этикета 2009
39. Архіпов  В.В. Рестораннна справа
40. Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства 2007
41. Архіпов ОРГАНІЗАЦІЯ обслуговування в закладах РГ 2009
42. Архіпов Організація ресторанного господарства
43. Барна справа. 2-ге видання. Підручник Ростовський В.С.
44. Барное дело. Архипов В.В. 2016
45. Доцяк В.С., Стременко Л.О. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів 1998
46. Ермакова В.И. Официант, бармен 2007
47. Организация работы сомелье. Архипов В.В. 2016
48. Організація і техніка обслуговування
49. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства Підручник 2011
50. Официант-бармен  Ольга Шамкуть
51. Потапова И.И. Торговые вычисления для официантов 2006
52. Пятницька Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
53. Ресторанна справа Архіпов В.В. 2016
54. Ресторанна справа. Мальська М.П. 2013
55. Ресторанный сервис Зигель Л. 2007
56. Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу 2008
57. Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування
58. Сало Я.М. Організація роботи барів
59. Тарасенко І.І. Устаткування закладів ресторанного господарства 2010
60. Хорст Ханиш Искусство сервировки салфетки 2000
61. Апопій. Організація торгівлі
62. Зрезарцев М.П. Товарознавство непродовольчих товарв (2009)
63. Сирохман .В., Задорожний .М., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів
64. Товарознавство продовольчих товарів
65. Зубар Н. М. Основи фізфології та гігієни харчування
66. Олійник О. М. Основи фізіологій, санітарії та гігієни харчування
67. Основи охорони праці
68. ЖИДЕЦКИЙ ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 2001
69. Атаманчук П.С. ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ навч.посібник 2011
70. Основи правознавства




Ви можете поділитись цією інформацією з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus