Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2016 » Квітень » 18 » Зірковий шлях…
15:10
Зірковий шлях…

13 квітня 2016 року на базі Чернігівського професійного ліцею побуту відбувся фінал обласного конкурсу педагогічної майстерності  «Зірка профтехосвіти». Наш навчальний заклад представила викладач професійно-теоретичної підготовки Білоусова Марина Володимирівна.

Конкурс проходив у три етапи: перший - у навчальних закладах,  другий - відбірковий, під час якого оцінювались творчі напрацювання  учасників (відео-урок (натисніть, щоб переглянути), методична розробка навчальної теми та власне порт фоліо (натисніть, щоб переглянути)) та третій – фінальний.



Фінальний етап  включав три конкурси.

Перший конкурс «Мій предмет-моя гордість» під час якого Марина Володимирівна разом з колегами  цікаво та змістовно прорекламувала свій предмет, проявивши при цьому професіоналізм та гумор.








В наступному конкурсі за звання найрозумнішого, відповідаючи на питання з педагогіки, методики навчання, історії української освіти та загальної ерудиції викладач проявила глибокі знання та широку ерудицію.

Під час третього конкурсу  талант-шоу «Моє дозвілля», Марина Володимирівна поєднала два свої захоплення: моду та історію, сучасне взуття та стародавній Чернігів (переглянути сюжет).

Білоусова Марина Володимирівна нагороджена Дипломом Управління освіти і науки Чернігівської  облдержадміністрації як фіналіст конкурсу та Грамотою навчально-методичного центру як переможець у номінації «Методична майстерня».

Педагогічне кредо викладача «Мети досягає той, хто її прагне..».

Ми вітаємо Марину Володимирівну, фіналіста конкурсу  «Зірка профтехосвіти» та зичимо  міцного здоров’я, життєвих сил та натхнення, благополуччя і нових здобутків! Нехай Ваш життєвий і педагогічний шлях буде осяяний радістю творчості!





Переглядів: 786 | Додав: Smart | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus