Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2016 » Червень » 23 » Смачний фотощоденник. Брама у світ смаків
15:36
Смачний фотощоденник. Брама у світ смаків

Кухар повинен володіти як практичними навичками по своїй професії, так і теоретичними знаннями. Розуміння теорії приготування їжі, вимогам до правил подачі блюд, їх оформленню та обслуговуванні гарантує високий професійний рівень в практичній роботі.

Учні першого курсу груп 15-117ККД, 15-188ККД та 15-119ККД, під час проведення лабораторно-практичних робіт з предмету: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», відпрацювали навички по приготуванню страв з м’яса.



Учні відпрацювали навички по приготуванню м’ясних гарячих страв: варених, смажених, тушкованих і запечених. Навчилися подавати м’ясні страви з різноманітними соусами (з хріну, гірчиці, грибів, цибулі, часнику, м'яти, щавлю, чорносливу), які поліпшують смак і зовнішній вигляд.










































Приготування їжі має важливе значення в житті суспільства. Харчування – одна із основних життєво необхідних умов існування людини. Здоров'я людини, її працездатність і настрій, нормальний розвиток значною мірою залежать від харчування.

Кількість, якість, асортимент споживаних харчових продуктів, своєчасність і регулярність приймання їжі мають важливе значення для життєдіяльності організму. "Хороший кухар вартий лікаря”, - говорить народне прислів’я.     


Переглядів: 191 | Додав: Smart | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Мова сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 27
Зробимо сайт кращим !
Знайшли орфорграфічну помилку на сайті ?
Повідомте наc - виділіть її, натисніть Ctrl+Enter і вкажіть суть помилки.
Дякуємо !

Друзі сайту
- http://chcpto.narod.ru -
  попередня версія сайту ЧЦ ПТО

- http://nmcptochernigiv.ucoz.ru/ -
  НМЦПТО у Чернігівській області
- ІПТО НАПН України -
  експериментальна робота
  з інститутом ІПТО НАПН України
- http://metod-portfolio.blogspot.com
  блог старшого майстра ЧЦПТО -
  Пищик О.В.
- http://bilousovamarina.blogspot.com/
  блог викладача ЧЦПТО -
  Білоусової Марини Володимирівни
- http://mycareer.org.ua/
  Профорієнтаційний портал (тести)
  "Моя кар'єра"
-http://www.mon.gov.ua
Міністерство освіти і науки України
Банери

Педагогічна преса




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Чернігівський центр ПТО © 2010-2017 Система Orphus