Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2016 » Червень » 23 » Смачний фотощоденник. Брама у світ смаків
15:36
Смачний фотощоденник. Брама у світ смаків

Кухар повинен володіти як практичними навичками по своїй професії, так і теоретичними знаннями. Розуміння теорії приготування їжі, вимогам до правил подачі блюд, їх оформленню та обслуговуванні гарантує високий професійний рівень в практичній роботі.

Учні першого курсу груп 15-117ККД, 15-188ККД та 15-119ККД, під час проведення лабораторно-практичних робіт з предмету: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», відпрацювали навички по приготуванню страв з м’яса.



Учні відпрацювали навички по приготуванню м’ясних гарячих страв: варених, смажених, тушкованих і запечених. Навчилися подавати м’ясні страви з різноманітними соусами (з хріну, гірчиці, грибів, цибулі, часнику, м'яти, щавлю, чорносливу), які поліпшують смак і зовнішній вигляд.










































Приготування їжі має важливе значення в житті суспільства. Харчування – одна із основних життєво необхідних умов існування людини. Здоров'я людини, її працездатність і настрій, нормальний розвиток значною мірою залежать від харчування.

Кількість, якість, асортимент споживаних харчових продуктів, своєчасність і регулярність приймання їжі мають важливе значення для життєдіяльності організму. "Хороший кухар вартий лікаря”, - говорить народне прислів’я.     


Переглядів: 686 | Додав: Smart | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus