Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2016 » Вересень » 27 » Крок у професію
15:35
Крок у професію



    В Чернігівському центрі професійно-технічної освіти сьогодні відзначили День виходу учнів першого курсу на виробниче навчання, з цієї нагоди педагогічний колектив навчального закладу та керівництво висловили побажання та роздали настанови молоді.





    Ми зібрали найкращі цитати з виступів і побажань.

    Директор центру Потєхіна Наталія Олексіївна зазначила, що майбутнім кваліфікованим спеціалістам потрібно більше знань, умінь та навичок, а вміння мають поєднуватися з освіченістю.



    "Хочу привітати вас з цим Днем. Це простий день, тому що для першокурсників це початок нового стану в житті. Цей день точно важливий для кожного. Важливий для держави. тому щиро вітаю всіх майстрів виробничого навчання, які з цього дня будуть наповнювати знаннями ваш розум і серця", сказала Наталія Олексіївна.





    "... Впевнена, що для вас це - свято, а першокурсники запам'ятають цей день на все життя. Найголовніше для вас зараз - добре вчитися і не забувати про свої мрії. Кожна мрія стає реальністю, якщо наполегливо працювати та впевнено йти до мети", - наголосила директор центру.



     Старший майстер Пищик Олена Василівна, звертаючись до першокурсників і майстрів виробничого навчання, побажала використовувати роки навчання для побудови світлого майбутнього.



    "Я бажаю, щоб ці дні навчання були інтенсивними, цікавими і наповнені живим спілкуванням і можливостями скористатися цим часом як можна краще для побудови свого майбутнього", - заявила старший майстер.



    Свої вітання з нагоди першого дня виходу на виробниче навчання висловила голова методичної комісії професій ресторанного сервісу та торгівлі Сорока Вікторія Григорівна, яка не залишилась осторонь такого урочистого свята. Вона упевнена, що "зерна теоретичних знань дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення".



    "Вітаю всіх першокурсників з початком професійно-практичного навчання. Досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті. Бажаю всім міцного здоров'я та здійснення всіх мрій і сподівань", закликала вона учнів.



    Керівник групи Шакун Наталія Вікторівна, як майстер виробничого навчання має намір збільшити практичну складову занять і кількість годин на відпрацювання практичних навичок.



    "... Я хочу, достукатися до свідомості кожного учня. Я розумію, що не всі можуть бути відмінниками, але кваліфікованим спеціалістом повинен бути кожний", - сказала вона.



    Голова методичної комісії кулінарних дисциплін Горіла Наталія Михайлівна звернувшись до першокурсників з привітальним словом, закликала майбутніх кухарів бути пильними.






    "Ми повинні постійно слідкувати за тим, щоб якість освіти в Центрі була на найвищому рівні, наші учні вчилися критично і незалежно мислити, ефективно шукати і якісно опрацьовувати інформацію, а знання, кваліфікація та навички випускників відповідали найсучаснішим вимогам ринку праці та суспільства. Роботодавці мають боротися за можливість працевлаштовувати випускників", - зазначила Наталія Михайлівна.



     Сьогодні ми відзначили День виходу на виробниче навчання першокурсників навчального закладу. Чернігівський центр професійно-технічної освіти має багато творчих здобутків та перемог, і наші досягнення можна перелічувати довго.





    Чи можемо ми пишатися своєю роботою? Безперечно, так.
    Чи варто нам розслабитися і насолодитися створеним власними руками успіхом? Так, але тільки на хвилину.




    А тоді з новими силами маємо ще інтенсивніше й активніше продовжувати працювати заради майбутнього.




    Успіх ЧЦ ПТО залежить від кожного члена навчальної спільноти - учня і викладача, керівника і майстра виробничого навчання.

    Ми віримо, що 2016 - 2017 навчальний рік буде для всіх нас успішним.

















     Звертаючись до першокурсників Крутько Світлана Миколаївна зазначила, що сьогодні здійснилася мрія абітурієнтів, а наш центр отримав гарних, натхненних молодих людей, першочергове завдання яких - прагнути знань та отримати їх якнайбільше від викладачів. "Ви стали на тяжкий, але дуже почесний шлях, на якому я бажаю вам усіляких гараздів, натхнення і удачі. Відтепер ви сміливо робите крок до нового життя", - підкреслила викладач спецдисциплін.


















Переглядів: 948 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus