Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2017 » Березень » 29 » Атестація – 2017. Постійний пошук самовдосконалення.
11:31
Атестація – 2017. Постійний пошук самовдосконалення.

     28 березня 2017 року  в рамках «Атестація-2017»,  був проведений відкритий урок з предмету  «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».




     Підготувала та провела урок викладач професійно-теоретичної підготовки  Васильєва Наталія Сергіївна.



     Тема уроку: «Технологія приготування страв з яєць: омлети (натуральний, змішаний, фарширований)».
     Методична мета уроку: використання робочого зошиту як засобу підвищення ефективності знань учнів.



  Девіз уроку: Не просто слухати, а чути.
Не просто дивитися, а бачити.
Не просто відповідати, а міркувати.
Дружно і плідно працювати.



     Під час уроку викладач  використала наступні методи та прийоми навчання: бліц-опитування «Кулінарна розминка», мультимедійна презентація, випереджальне завдання, робочий зошит, показ відео-фрагментів.



















     На закріплення нового матеріалу учні виконували різнопланові контрольні завдання (картки логічного мислення, тестові завдання).




     На відкритому уроці були присутні адміністрація навчального закладу та педпрацівники.









    Педагогічне кредо викладача: «У всьому починати з себе, бути взірцем та поважати учнів».

Переглядів: 750 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus