Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2017 » Квітень » 11 » Педрада - круглий стіл.
10:26
Педрада - круглий стіл.





     31 березня 2017 року в центрі відбулося чергове  засідання педагогічної ради за інноваційної формою проведення на тему: «Роль сім’ї,  педагогічного колективу у вихованні фізично здорової та духовно багатої особистості».
 


     Мета засідання: вибудувати алгоритм спільної дії педагогів та  сім’ї у формуванні фізично здорової, духовно багатої, успішної особистості.



     Керівник ініціативної групи, голова методичної комісії керівників навчальних груп Саченко Л.В. ознайомила присутніх з результатами проведеного анкетування серед учнів центру по виявлення ціннісних ставлень і орієнтирів особистості.



     На педагогічній раді відбулося жваве обговорення питань пов’язаних з темою та метою засідання.



     Крутько С.М., керівник навчальної групи зазначила, що у сучасному житті необхідний творчий пошук нових підходів, концептуальних шляхів і змістовних форм у роботі з учнями.



     Викладач предмету «Практична етнологія» та керівник гуртка художньої самодіяльності Матвієнко С.В. у своїй роботі використовує проектну методику як засіб розвитку творчих здібностей учнів.





     Під час проведення інтерактивної вправи учасники  груп мали змогу  зобразити елементи формування та впливу на розвиток учнів  та презентувати їх у вигляді колажу.



























     Секретами досягнення  успіху у вихованні сучасного успішного молодого  українця поділились майстри виробничого навчання Голівець Н.В., Щепун Н.М., Крутько Т.О., Протопопова М.В.













     Практичний психолог Губко Ю.М. зазначила.  що головне призначення педагога – навчити людину бути Людиною та надала узагальнені рекомендації по роботі зі складними учнями.



     Науменко С.Ф. викладач предмету «Основи правових знань» та керівник предметного гуртка «Правовий калейдоскоп» вказала на взаємодію трьох складових: учень, батьки, педагоги та розповіла про права й обов’язки батьків та учнів.



     Головним  завданням викладача предмету «Фізична культура і здоров’я» Нассона А.Д. є зміцнення здоров’я учнів, формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у педагогів, учнів та їхніх батьків.





     Заступник директора з НВР Мохнач І.Г. підводячи підсумок засідання педагогічної ради  наголосила, що пріоритетом освітньої діяльності нашого навчального  закладу є виховання успішної людини, успішного випускника. Досягти успіху у вихованні сучасного успішного молодого українця можна тільки через використання сучасних моделей та інноваційних технологій виховання.


Переглядів: 750 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus