Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2017 » April » 25 » Поетапна кваліфікаційна атестація.
15:32
Поетапна кваліфікаційна атестація.
     Кваліфікаційні пробні роботи на отримання кваліфікації офіціант 5 розряду  виконували учні, що навчаються за професією  «Офіціант. Бармен».




     Приготування і подачу деяких страв у залі ресторану можна перетворити у справжнє кулінарне шоу. Для цього організовують приготування страв у присутності відвідувачів. Траншування - це порціонування страв, приготовлених цілими, у присутності відвідувачів. Перед порціонуванням страву демонструють гостям.



     Відокремити шматочки від кісток легко - складніше подати їх цілими.













     Термін «фламбування» прийшов до нас з Франції, в перекладі означає (обпалити полум’ям).



     Фламбування страв роблять офіціанти не тільки у Франції, а і учні нашого центру.



     Фламбування – це яскраве шоу. Кілька хвилин вогняної феєрії і перед захопленими поглядами присутніх постає коронна страва свята.







     Учні центру підтвердили рівень своєї фахової підготовки.


Переглядів: 537 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Total of answers: 31
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2022 Система Orphus