Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2017 » Жовтень » 3 » «Територія професійної компетентності» (Частина 1)
16:01
«Територія професійної компетентності» (Частина 1)

26 вересня в нашому навчальному закладі відбувся відкритий захід професійного спрямування «Територія професійної компетентності».

 

 

Майстер-клас – особлива форма навчального заняття, яка заснована на практичних діях показу і демонстрації творчого вирішення педагогічного завдання.

 

 З метою стимулювання активної пізнавальної діяльності учнів, розвитку професійного мислення, виховання любові до обраної професії педагоги центру разом з досвідченими учнями другого та третього курсів розкрили таємниці професійних компетенцій першокурсникам.

 На заході були присутні гості заступники директорів з навчальної роботи та методисти ПТНЗ області.

 Наші першокурсники,  цікаві, сучасні, допитливі, чудові, талановиті особистості, в яких є прагнення стати професіональними кухарями, пекарями, продавцями та офіціантами, тобто оволодіти певними компетенціями.

 

 Майстер-клас «Жіночність завжди в моді» провели майстер виробничого навчання Бешта Вікторія Віталіївна з ученицею Кагітіною Ольгою.

Майстер-клас та виставку-дегустацію «Карамелька» провели викладач Науменко Світлана Федорівна та Проценко Ярослав.

Майстер-клас «Корисні цукерки» представили викладач Крутько Світлана Миколаївна та учениця Мацвейко Ольга.

На майстер-клас «Тірамісу» запросили викладач Дидалєва В.М. та учениця Шаблій Катерина.

Майстер – клас «Елементи оформлення короваю» підготували майстер виробничого навчання Саченко Л.В. та Лях Тетяна.

Майстер-клас «Таємниці сервірування» провели майстер виробничого навчання Силенок О. І. з ученицею Денисенко Сніжаною.

Майстер виробничого навчання Бура Ю.Г та Юрченко Юлія запросили на майстер – клас «Хачапурі».

Майстер-клас «Святкові серветки» провели майстер виробничого навчання Демченко С. С. з ученицею Кучер Вікторією.

На Майстер-клас «Прохолода Мохіто» запросили майстер виробничого навчання Митькевич С. В. та учень Джулай Дмитро.

Старшокурсники  символічно передали професійну естафету першокурсникам та вручили атрибути професій.


Майстер – клас «Карвінг» провели майстри виробничого навчання Щепун Н.М. та Марценюк О.В.

 

   Карвінг – мистецтво художнього різьблення по овочах і фруктах, це своєрідний вид мистецтва – здатність надати святковому столу неповторний вигляд.

Викладач Крутько С.М. продемонструвала, як зробити приємний сюрприз друзям та близьким.

   Кращий подарунок виготовлений своїми руками -  «Корисні цукерки» на основі сухофруктів, меду, вівсяних пластівців, горіхів, цукатів.

   Айсінг – білково-цукрова маса. Айсінг – дуже часто використовується для розпису пряників, пряничних будиночків, або просто для оформлення десертів.

    Тірамісу – вишуканий італійський десерт, що готується на основі сиру маскарпоне та печива савоярді.

   

 «Хачапурі» - справжній шедевр грузинської національної кухні.

 «Хачапурі» являє собою хлібець різної форми з великим вмістом сиру, тому і назва походить від грузинських слів «хліб» (пурі) і «сир» (хачо).


Переглядів: 666 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus