Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2017 » Жовтень » 4 » «Війна, якої немає!»
09:28
«Війна, якої немає!»


Громадська ініціатива «Єдиний волонтерський центр» спільно з громадською організацією «Єдина родина Чернігівщини» за підтримки Чернігівської обласної державної адміністрації реалізує обласну патріотично - виховну програму «Війна, якої немає!»,  яка проходить з 28 вересня до 29 жовтня 2017 року. Долучилися до цієї програми і учні Чернігівського центру професійно-технічної освіти.

29 вересня у обласному молодіжному Центрі Чернігівської обласної ради (колишній кінотеатр ім. Щорса) було проведено тренінг для педагогічних працівників, учнів загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів з метою підготовки екскурсоводів виставки «Блок пост», автор якої Павло Нетьосов. Від ЧЦ ПТО участь прийняли учениці групи 17-133 ККД Тупиця Юлія та Данильченко Інна.

За графіком 9 жовтня учнівська молодь ЧЦ ПТО візьме участь в обласній патріотично-виховній програмі «Війна, якої немає!».

У рамках патріотично-виховної програми для учнів у блакитній залі Центру буде організовано перегляд фільмів про героїчну участь чернігівців у зоні проведення антитерористичної операції та спілкування з героями фільмів.

Також для учасників патріотичної програми екскурсоводи Юлія та Інна, підготовлені під час тренінгів, проведуть екскурсію виставкою «Блок пост», яку розташовано у фойє Центру.

Після перегляду фільму та виставки «Блок пост», учнівська молодь ЧЦ ПТО проведе патріотичний флеш-моб із вшанування загиблих на Сході країни. Місце проведення флеш-мобу: біля скверу на Красній площі.

Слава героям!

Переглядів: 498 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus