Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2017 » Жовтень » 20 » Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
13:13
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності


З 17 жовтня по 20 жовтня 2017 р. в Чернігівському центрі професійно-технічної освіти було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Мета: проведення роз’яснювальних заходів серед підростаючого покоління щодо дотримання ними правил безпечної поведінки й набуття навичок дій в разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру і створення безпечних та нешкідливих умов навчання, праці та профілактики травматизму учасників навчально-виховного процесу Чернігівського центру ПТО.

Дата: 17 жовтня 2017 р.

Відповідальним за проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності заступника директора з навчальної роботи Пищик О.В. було проведено аналіз стану роботи з охорони праці, пожежної та техногенної безпеки, електробезпеки та безпеки життєдіяльності в Чернігівському центрі ПТО. 



Викладачем Горілою Н.М. оновлено куточок з питань безпеки життєдіяльності. Бібліотекарем Спешинською С.О. оформлено виставку літератури з питань безпеки життєдіяльності «Подорож у світ безпеки». 

Представником з охорони праці та техніки безпеки від первинної профспілкової організації Крутько Т.О. проведено бесіди про попередження невиробничого травматизму серед учнів І та ІІ курсів з професії «Кухар. Кондитер», «Офіціант».

Медичним працівником Вітченко Т.О. проведено з учнями І та ІІ курсів з професії «Кухар. Кондитер», «Офіціант», «Продавець продовольчих товарів. Продавець непродовольчих товарів» відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та щодо надання першої допомоги травмованим і потерпілим.


Дата: 18 жовтня 2017 р.

 Викладачами Поплавською В.В. та Горілою Н.М. організовано для учнів центру перегляд відео сюжетів щодо діяльності  пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС України. Організовано перегляд та обговорення навчальних фільмів із основ безпеки життєдіяльності з метою ознайомлення із заходами безпечної поведінки й набуття практичних навичок поводження на випадок виникнення надзвичайних подій різного характеру. Проведено перевірку знань учнів з правил поводження під час надзвичайних ситуацій.


Дата: 19 жовтня 2017 р.

Проведено рейд-перевірку виконання учнями в кухні-лабораторії, навчально-виробничих майстернях, спортивній залі вимог безпеки життєдіяльності. Проведено огляд приміщень центру, в межах оперативного контролю за станом охорони праці, пожежної безпеки, техніки безпеки та безпеки життєдіяльності.

 Викладачем Коваленко А.І. проведено вікторини для учнів І курсу з професії «Кухар. Кондитер», які охоплювали знання з питань охорони праці, особистої безпеки, правил дорожнього руху і заходів цивільної оборони.

Дата: 20 жовтня 2017 р.

 З метою відпрацювання з учнями і колективом центру ПТО практичних дій на випадок виникнення надзвичайних подій було проведено відпрацювання елементів евакуації. Організаційна підготовка включала загальні збори, інструктаж та перевірку планів евакуації. Під час ввідної ситуації «Пожежа» педагогічний колектив з учнями та обслуговуючий персонал у кількості 302 особи за три хвилини залишили навчальний заклад згідно схем евакуації.

Вивчай, знай, виконуй правила ОБЖД!




Переглядів: 699 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus