Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2017 » Жовтень » 27 » 26 жовтня 2017 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений кулінарний майстер-клас «Приготування хачапурі».
12:19
26 жовтня 2017 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений кулінарний майстер-клас «Приготування хачапурі».

 

Провела майстер-клас викладач професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна.

Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.

Переглядів: 546 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus