Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2017 » Грудень » 15 » День відкритих дверей
10:26
День відкритих дверей

13 грудня 2017 року на базі ДПТНЗ «Чернігівський центр професійно-технічної освіти» відбувся День профорієнтації для учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

День профорієнтації  (День відкритих дверей) — це справжнє свято. Відчиняючи двері в цей день, ми запросили Вас зазирнути вперед, побачити реальне професійне життя і уявити себе частиною великої родини!


 

З привітальним словом  до старшокласників  звернулась директор Чернігівського обласного центру зайнятості Падалка Л.В., наголосивши про важливість робітничих професій, їх актуальність та перспективність.


Директор ЧЦ ПТО  Потєхіна Наталія Олексіївна привітала  присутніх зі святом Дня відкритих дверей, розповіла про переваги навчання у центрі ПТО, запросила абітурієнтів приєднатися до дружньої родини освітнього закладу, який  має гарну матеріально-технічну базу, сучасно обладнані кабінети, лабораторії та майстерні, а педагогічний склад центру є справжньою гордістю.

У цей день в центр прийшли учні, які  стоять на порозі дорослого життя, першим кроком у яке є вибір такої професії, яка буде не лише задовольняти матеріальні потреби, а й приносити задоволення. На ринку праці стрімко росте тенденція популярності робітничих професій, які є актуальними в наш час, і роботодавці залюбки приймають на роботу майстрів із «золотими руками».

 

 Наступним етапом Дня відкритих дверей став виступ агітбригади. Свої музичні вітання подарували гостям найталановитіші учні Чернігівського центру ПТО, які  розповіли ще раз про професії, тільки у віршах та піснях.


 


А скільки позитивних емоцій викликали майстер-класи, які проводили  в експрес-режимі  висококваліфіковані викладачі та майстри виробничого навчання. Майбутні випускники шкіл були просто у захваті , залюбки брали участь у майстер-класах.


«Обережно! Фальсифікат! Молоко!»

«Краса подарунку»

«Жіночність завжди в моді»

«Українська національна валюта»

«Складання серветок»

 «Тематичні столи»

«Приготування безалкогольних коктейлів»

«Айсінг – солодке мереживо»

«Елементи оздоблення з мастики»

«Оздоблення короваїв»

«Карвінг – елементи оформлення»

«Веселий вареник»

ДПТНЗ «Чернігівський центр професійно-технічної освіти» готує висококваліфікованих робітників, які мають попит на ринку праці як у нашій країні, так і за її межами. День профорієнтації став цікавим відкриттям для майбутніх випускників шкіл, які зроблять правильний вибір професії та, сподіваємось, прийдуть до нас на навчання.


 

Переглядів: 661 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus