Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2018 » Лютий » 19 » Засідання школи передового педагогічного досвіду
10:31
Засідання школи передового педагогічного досвіду

15 лютого 2018 року  відбулося засідання школи передового педагогічного досвіду.

Тема засідання: «Уніфікація прийомів роботи  майстрів виробничого навчання та викладачів професійно-теоретичної підготовки з професій «Кухар», «Офіціант», «Продавець продовольчих товарів».

Мета засідання:. поширення передового педагогічного досвіду роботи; удосконалення педагогічної майстерності та формування професійної мобільності.

Основна ідея засідання: «Навчаємо колег - удосконалюємося  самі».

Методист Максименко І.О. наголосила, що передовий педагогічний досвід – це результат творчої діяльності педагога з елементами новизни, спрямований на реалізацію актуальних завдань навчання і виховання, а уніфікація це приведення дій  до одноманітності, до єдиної форми або системи.

З метою визначення психологічного  стану учасників засідання практичний психолог Губко Ю.М. провела експрес-діагностику «Психогеометричний тест».

Перед практичною частиною учасники  виконали вправу «Створення індивідуальних освітніх маршрутівходинки до вдосконалення».

Майстер виробничого навчання з професії «Кухар»  Щепун Н.М. показала  обробку  риб осетрових порід.

Свій професіоналізм по приготуванню напівфабрикатів  з м'ясної котлетної маси продемонструвала  викладач професійно-теоретичної підготовки  Крутько С.М.

Досвідом роботи з приводу подачі  страв французьким способом поділилась майстер виробничого навчання з професії «Офіціант» Силенок О.І.

Майстер виробничого навчання  з професії «Офіціант. Бармен» Демченко С.С.  ознайомила присутніх  з метою та технологією  декантації червоного вина.

Професійні уміння та навички з підготовки до продажу твердого сижучного сиру продемонструвала майстер виробничого навчання з професії «Продавець продовольчих товарів»   Новик Л.С.

Учасники засідання  під керівництвом досвідчених колег уніфікували прийоми роботи  по приготуванню напівфабрикатів з м'ясної котлетної маси, по обробці  риб осетрових порід, з подачі страв французьким способом,  з декантації червоного вина та підготовки до продажу твердого сижучного сиру.

Ми повинні навчати!

Ми можемо навчити!

Ми хочемо навчатися разом, заради змін!

Переглядів: 705 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus