Згідно плану спільної роботи Управління освіти і
науки Чернігівської облдержадміністрації та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернігівській області на 2018
рік,
27 березня 2018 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу відбувся on-line
майстер-клас з професії «Кондитер» на тему: «Елементи
оздоблення з шоколаду».
Зі вступним словом до педагогічних працівників
навчальних закладів Чернігівської області звернулась методист НМЦ ПТО Медвєдєва
О.І.
Провела
майстер-клас викладач професійно-теоретичної підготовки Кошель
Ганна Феодосіївна, яка наголосила, що Майстер-клас це особлива форма
навчального заняття, заснована на «Практичних» діях показу і демонстрації
творчого вирішення педагогічного завдання.
Провідна ідея майстер-класу «Ми хочемо навчатися разом, або один у
одного» перш за все передбачає процес взаємної передачі знань, умінь та
навичок. Коли
людина професійно зростає з часом виникає об’єктивна потреба поділитися своїм
досвідом.
Викладач
продемонструвала підготовку шоколаду до використання та виготовлення об’ємних прикрас з шоколаду. А натхнення і фантазія сприяли створенню чудового витвору
мистецтва у вигляді композиції для прикрашання тортів та тістечок.
Декорування кондитерських виробів розвивається в
сучасному стилі і набирає
все нових обертів у споживанні.