Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2018 » Травень » 29 » Майстер-клас «Фламбування страв»
10:45
Майстер-клас «Фламбування страв»

24 травня 2018 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений кулінарний майстер-клас "Фламбування страв".

Майстер- клас з фламбування провела викладач спецдисциплін Сорока Вікторія Григорівна:  «Банани фламбе», «Яблука фламбовані в юбках», «Апельсини фламбе», «Ківі фламбе у вишневому соусі» та продемонструвала сучасну, креативну подачу страв. 

 

 

Присутні на майстер класі навчилися готувати не тільки смачно, а й модно.

 

 Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.

Переглядів: 146 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Мова сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 29
Зробимо сайт кращим !
Знайшли орфорграфічну помилку на сайті ?
Повідомте наc - виділіть її, натисніть Ctrl+Enter і вкажіть суть помилки.
Дякуємо !

Друзі сайту
- http://chcpto.narod.ru -
  попередня версія сайту ЧЦ ПТО
- ІПТО НАПН України -
  експериментальна робота
  з інститутом ІПТО НАПН України
Банери

Педагогічна преса

Міністерство oсвіти і науки,молоді та спорту України. Офіційний веб-сайт
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Чернігівський центр ПТО © 2010-2018 Система Orphus