Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2018 » Травень » 29 » Майстер-клас «Фламбування страв»
10:45
Майстер-клас «Фламбування страв»

24 травня 2018 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений кулінарний майстер-клас "Фламбування страв".

Майстер- клас з фламбування провела викладач спецдисциплін Сорока Вікторія Григорівна:  «Банани фламбе», «Яблука фламбовані в юбках», «Апельсини фламбе», «Ківі фламбе у вишневому соусі» та продемонструвала сучасну, креативну подачу страв. 

 

 

Присутні на майстер класі навчилися готувати не тільки смачно, а й модно.

 

 Учасники майстер-класу отримали «Сертифікат», який підтвердив їх професійні здобутки.

Переглядів: 308 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2020 Система Orphus