Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2018 » Листопад » 12 » Педрада-презентація
16:11
Педрада-презентація

08 листопада 2018 року в центрі ПТО відбулося чергове  засідання педагогічної ради за інноваційною формою на тему: «Проектні технології як компонент виховної роботи центру», яке відкрила директор центру – Потєхіна Наталія Олексіївна.

Мета засідання: з’ясувати особливості впровадження проектної технології в освітню роботу центру. Завдання: розрити зміст проектних технологій, презентація конкурсних проектів інноваційної діяльності.

Робоча група педради: Науменко С.Ф. – викладач, Губко Ю.М. – практичний психолог, Крутько Т.О. – соціальний педагог.

Викладач Науменко С.Ф. дала роз’яснення щодо поняття «проект», зупинившись на визначенні та розумінні методу проекту як педагогічної технології, описала основні ознаки та етапи методу проекту.

Соціальний педагог Крутько Т.О. для того, щоб пригадати, які технології існують в педагогіці, провела мотиваційну вправу на визначення технології по асоціації за малюнком. За допомогою вправи педагогічний колектив мав спробу освіжити в пам’яті вже розглянуті технології навчання на минулих педагогічних радах.

Практичний психолог Губко Ю.М. наголосила на потребі використання методу проектів в сучасній освіті та провела творчу вправу з метою розвитку асоціативного мислення педагогічного колективу, завданням якої було: на кожну літеру слова «ПРОЕКТ» написати власні асоціації.

На засіданні педради відбулася презентація конкурсних проектів інноваційної діяльності «Методична робота – як мотиватор розвитку майстерності та професійного успіху педагога в освітньому просторі», які зайняли І місця в номінації «Ефективна реалізація моделей соціального партнерства» - проект «Спільна справа – спільне майбутнє», робоча група проекту – Мохнач І.Г. – заст. директора з НВР та Крутько Т.О. – соціальний педагог та в номінації «Результативність превентивного виховання учнівської молоді» - проект «Знаю! Дію! Володію!», робоча група проекту – Губко Ю.М. – практичний психолог та Науменко С.Ф. – викладач.

На засіданні педради робочою групою та педколективом було зазначено, що сучасний педагог для успішної професійної діяльності має володіти проектними технологіями.

І на завершення, педагогічний колектив виконав рефлексійну вправу «Незакінчене речення», де висловив свої враження та емоції щодо педагогічної ради.

Переглядів: 719 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus