Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 14 » День відкритих дверей!
13:29
День відкритих дверей!

13 березня 2018 року на базі ДПТНЗ «Чернігівський центр професійно-технічної освіти» відбувся День профорієнтації для учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернігова. До центру завітало близько 400 учнів-випускників, які стоять на шляху вибору майбутньої професії. Навчальний заклад радо зустрів учнів та педагогів.

З привітальним словом  до старшокласників  звернулась директор Чернігівського міського центру зайнятості Серб Світлана Миколаївна, наголосивши про важливість робітничих професій, їх актуальність та перспективність.

Директор Потєхіна Наталія Олексіівна привітала присутніх зі святом Дня відкритих дверей, розповіла про навчальний центр, запросила майбутніх абітурієнтів приєднатися до дружньої родини закладу освіти, який має гарну матеріально-технічну базу, сучасно обладнані кабінети, лабораторії та навчальні майстерні, а педагогічний склад центру є справжньою гордістю.

Подарунком для всіх присутніх був цікавий виступ агітбригади центру. Свої музичні вітання подарували гостям найталановитіші учні нашого закладу, які розповіли про професії, яким тут навчають: офіціант, бармен, пекар, тістороб, продавець, кухар, кондитер, контролер-касир.

А скільки позитивних емоцій викликали майстер-класи, які проводили в експрес-режимі висококваліфіковані викладачі та майстри виробничого навчання разом з учнями: «Оздоблення короваїв», «Елементи оздоблення з мастики», «Формування вареників», фіто-бар «Запашний чай», «Краса подарунку», «Жіноча хустка завжди в моді», «Приємно мати справу з надійним касовим апаратом», «Вишукана серветка –прикраса столу», оформлення тематичного столу «За зимою – завжди весна» «Айсінг – солодке мереживо», «Приготування мафінів» та виставка продаж кондитерських виробів.

Майбутні випускники шкіл були просто у захваті та залюбки брали участь у майстер-класах та дегустації вареників, виготовлених власноручно та мафінів і печива, оформлених айсінгом.

Якщо ти ще не вирішив, куди вступати, то запрошуємо до нашого центру! Будемо раді всіх Вас бачити!


Переглядів: 409 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus