Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 21 » Майстер-клас «Секрети приготування стейка»
16:39
Майстер-клас «Секрети приготування стейка»

Згідно плану  спільної роботи Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернігівській області на 2019 рік, 20 березня 2019 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу  відбувся черговий on-line майстер-клас з професії «Кухар» на тему: «Секрети приготування стейка».

Зі вступним словом до педагогічних працівників ЗПО міста та  області звернулась методист НМЦ ПТО Кострікова Алла Василівна.

Провела майстер-клас викладач професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна, яка наголосила, що майстер-клас це один з основних способів швидкого освоєння нових технологій та підвищення професійної майстерності.

Під час практичного показу згідно Європейських стандартів ресторанного сервісу,  викладач продемонструвала сім ступенів прожарювання мяса: Blue rare, Rare, Medium Rare, Medium, Medium Well, Well Done, Over cook.

Світлана Миколаївна поділилась  тонкими секретами приготування  стейка та продемонструвала  вишукану подачу страв.

 Приготування стейка – справжнє мистецтво і тому майстер-клас став відмінним путівником у світ ідеального стейка.

Переглядів: 518 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus