Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2019 » Жовтень » 18 » Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.
13:53
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

З 15 жовтня по 18 жовтня 2018 р. в Чернігівському центрі професійно-технічної освіти було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Мета:

Проведення роз’яснювальних заходів серед підростаючого покоління щодо дотримання ними правил безпечної поведінки й набуття навичок дій в разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру і створення безпечних та нешкідливих умов навчання, праці та профілактики травматизму учасників навчально-виховного процесу Чернігівського центру ПТО

Дата: 15 жовтня 2019 р.

Відповідальним за проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності заступника директора з навчальної роботи Пищик О.В. було проведено аналіз стану роботи з охорони праці, пожежної та техногенної безпеки, електробезпеки та безпеки життєдіяльності в Чернігівському центрі ПТО.

Бібліотекарем Науменко С.Ф. та викладачем Матвієнко С.В. оновлено інформаційно-довідкові стенди з питань безпеки життєдіяльності.

Дата: 16 жовтня 2019 р.

Викладачами Горілою Н.М. та Поплавською В.В. проведено бесіди про попередження невиробничого травматизму серед учнів центру. Проведено перевірку знань учнів з правил поводження під час надзвичайних ситуацій.

Дата: 17 жовтня 2019 р.

Викладачем Коваленко А.І. проведено вікторини для учнів, які охоплюють знання з питань охорони праці, особистої безпеки, правил дорожнього руху і заходів цивільної оборони.

Дата: 18 жовтня 2019 р.

Медичним працівником Вітченко Т.О. проведено  відпрацювання з учнями практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та щодо надання першої допомоги травмованим і потерпілим.

Викладачем Поплавською В.В. організовано для учнів перегляд відео сюжетів щодо діяльності  пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС України. Організовано перегляд та обговорення навчальних фільмів із основ безпеки життєдіяльності з метою ознайомлення із заходами безпечної поведінки й набуття практичних навичок поводження на випадок виникнення надзвичайних подій різного характеру. Проведено перевірку знань учнів з правил поводження під час надзвичайних ситуацій.

Вивчай, знай, виконуй Правила ОБЖД


Переглядів: 460 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus