Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2019 » Листопад » 7 » Медична інформ-хвилинка
11:21
Медична інформ-хвилинка

Коли говорять, що людина «заразна», це означає, що вона захворіла і може передати збудника захворювання іншим, тобто «заразити». Тривалість періоду, протягом якого людина вважається заразною після перших клінічних проявів тієї чи іншої хвороби, залежить від самої хвороби, збудника. Крім того, для багатьох захворювань вже під час інкубаційного періоду, коли людина уже заразилася вірусом, але ще добре почувається і немає жодних зовнішніх симптомів хвороби, збудник може виділятися й передаватися іншим.

У зв’язку з поширенням вірусних захворювань та з метою профілактики та ознайомлення учнів, 06 листопада 2019 року в центрі ПТО проведено медичну інформ-хвилинку на тему: «Вірусні захворювання. Профілактика». Виховну годину провела медичний працівник центру – Вітченко Тетяна Олексіївна.

Під час заходу медпрацівник розповіла про захворювання – вірусні гепатити, дифтерію, коросту, про їх симптоми, інкубаційний період, лікування, профілактику. Учні уважно слухали корисну інформацію, задавали питання. Для того, щоб вберегти себе від захворювань потрібно дотримуватися правил особистої гігієни та вчасно проводити щеплення. Дотримання цих елементарних правил суттєво підвищує Ваші шанси уникнути небезпечного захворювання  та здатне зберегти життя Вам і людям, що знаходяться поруч з Вами.

Будьте здорові!

Переглядів: 405 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus