Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2020 » Січень » 30 » Майстер-клас "Фламбування страв"
16:17
Майстер-клас "Фламбування страв"

28 січня 2020 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу був проведений  майстер-клас "Фламбування страв". 

Майстер - клас з фламбування провела викладач спецдисциплін Сорока Вікторія Григорівна, а учасниками майстер-класу стали учні Чернігівського кооперативного коледжу з професії «Майстер ресторанного обслуговування».

Фламбування - одне з кулінарних понять, що відображають завершальний процес приготування.  Французьке слово flamber  дослівно перекладається як "палати, пломеніти". Цей спосіб кулінарної обробки полягає в наступному – готову страву поливають міцними спиртними напоями і підпалюють. Завдяки такій пост-обробці страва стає більш ароматною, набуває своєрідний самобутній смак. 

Учні практично навчилися організовувати робоче місце офіціанта, опанували види та техніки «фламбе», виконали індивідуальну подачу страв «Банани фламбе», «Яблука фламбовані в юбках».

$IMAGE10$

Компетенція офіціанта «Фламбування страв в присутності відвідувача»  опанована, здобута та підтверджена «Сертифікатом».

Переглядів: 460 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus