Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2020 » Січень » 30 » Протидія булінгу (цькування) в центрі ПТО
16:24
Протидія булінгу (цькування) в центрі ПТО

29 січня 2020 р. практичним психологом Губко Ю.М., соціальним педагогом Крутько Т.О. та бібліотекарем Науменко С.Ф. був проведений черговий тренінг "Поважай себе та інших" в групі 19-143 ТПР.

Мета - сформувати доброзичливе, толерантне ставлення один до одного, розвинути вміння проявляти свої емоції та почуття, розвинути емпатію та повагу до інших людей, протидія булінгу (цькуванню) в освітньому просторі, виховати почуття власної гідності та формування ненасильницької поведінки.

На тренінгу були розкриті поняття "булінг (цькування)", "толерантність", " емпатія",   "емоційний інтелект", "толерантна особистість".

В ході виконання вправи "Паперовий чоловічок" учні змогли створити фігурку людини та охарактеризувати її індивідуальність та неповторність.

Жвавого обговорення на тренінговому занятті викликав метод "двох яблук", де учні змогли побачити і зрозуміти, якими можуть бути наслідки булінгу та обговорити проблемні питання.

Під час тренінгу учні переглянули цікаві відеосюжети (мультфільм "Капітошка", притча "Про цвяхи", відео "Їжачок"), які спрямовані на формування доброзичливого та толерантного ставлення до інших людей.

Як рефлексія, використовувалась вправа "Долонька". Учні на аркуші паперу залишили відбиток своєї долоні та написали риси толерантної особистості.

Спільно з учнями ми дійшли висновку, що ми повинні поважати один одного, розуміти, проявляти терпимість та дотримуватись рівноправності. Всі ми різні, але рівні. Будьмо толерантними! Поважайте себе та інших!

Переглядів: 512 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus