Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2020 » Березень » 5 » Майстер-клас «Приготування іспанського десерту «Флан»
11:30
Майстер-клас «Приготування іспанського десерту «Флан»

Згідно плану спільної роботи Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернігівській області на 2020 рік, 04 березня 2020 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу відбувся черговий on-line майстер-клас з професії «Кондитер» на тему «Приготування іспанського десерту «Флан».

Зі вступним словом до педагогічних працівників ЗПО міста та області звернулась методист НМЦ ПТО Кострікова Алла Василівна.

Провела майстер-клас викладач професійно-теоретичної підготовки Кошель Ганна Феодосіївна, яка зазначила, що кондитер – це той чарівник, який створює казку та свято у вирі буденності, передає барви природи та свою фантазію у смачному солодкому диві.

Під час майстер-класу Ганна Феодосіївна продемонструвала свої найкращі професійні компетентності.

Професія  кондитера кропітка, потребує багато зусиль, натхнення та творчого пошуку.


Переглядів: 206 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2020 Система Orphus