Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2020 » Квітень » 22 » 22 квітня – Всесвітній День Землі
11:00
22 квітня – Всесвітній День Землі

Щорічно 22 квітня у всьому світі відзначають День Землі. Це свято найглобальніше на планеті — його підтримує Організація Обєднаних Націй (ООН) та відзначають у 192 країнах. Перша акція до Дня Землі відбулася 22 квітня 1970 року у США.

Головною метою святкування Дня Землі є привернення уваги суспільства до проблем екології, глобального потепління, збереження рослинності на планеті та взагалі турботі про природу. Вважається, що сьогодні кожен має зробити щось корисне для Землі — прибрати засмічену ділянку, посадити дерево.

Пропоную Вашій увазі для перегляду документальний фільм «Дім: Побачення з планетою (Home)», який було знято під егідою екологічного відділу ЮНЕСКО відомим французьким фотографом дикої природи Яном Артюсом-Бертраном та не менш відомим режисером Люком Бессоном.

Фільм демонструє нам красу планети і наслідки руйнувань, здійснені діяльністю людини. Шрами, спричинені промисловим виробництвом, наслідками воєн, екологічних катастроф, розкривають глядачу реальну ситуацію на планеті. Під час створення фільму HOME було створено 500000 фотографій, які були зроблені в більше ніж 100 країнах світу, продано 3 мільйони книг, проведено 100 безкоштовних виставок з більш ніж 100 мільйонів відвідувачів, знято 4 документальних фільми з глядацькою аудиторією 5 мільйонів чоловік. Наша вразлива планета Земля потребує дбайливого ставлення до неї, як до «живої істоти», якщо ми хочемо залишити її чистою для майбутніх поколінь.

Переглядів: 409 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus