Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2020 » Вересень » 17 » Майстер-клас «Приготування «Крюшону»».
15:26
Майстер-клас «Приготування «Крюшону»».

Згідно плану спільної роботи Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернігівській області на 2020 рік, 16 вересня 2020 року відбувся черговий on-line майстер-клас з професії «Офіціант. Бармен» на тему: «Приготування  «Крюшона».

Підготувала та провела  досвідчений  та креативний майстер виробничого навчання  Світлана Сергіївна Демченко, яка зазначила, що крюшон-холодний середньоміцний алкогольний напій, що складається з суміші виналікера або сиропу та різних фруктових соків або цілих фруктів з додаванням шампанськогосидру, мінеральної води та інших газованих напоїв.

Під час майстер-класу присутні поринули в історію, побувавши на віртуальній екскурсії, та відкрили для себе багато таємниць вишуканого та визнаного в усьому світі напою.

 Це було пізнання майстерності  і можливість навчитись готувати дивовижний напій, адже у будь-якій професії  потрібно прагнути розвитку, творчого підходу та максимальної реалізації.


Переглядів: 410 | Додав: chcpto | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus