Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » Архів матеріалів

            Чернігів мій – мій рідний краю,

Дідів-прадідів колиско.

Я від землі до небокраю

           Тобі вклоняюсь низько-низько.

... Читати далі »

Переглядів: 338 | Додав: chcpto | Дата: 22.09.2016 | Коментарі (0)

З давніх-давен в Україні у народних піснях, легендах, прислів’ях, казках оспівували, возвеличували фізично дужу, здорову і сильну людину. Наші предки вивели народну філософію здорового способу життя, яка спиралась на природні фактори збереження та зміцнення здоров’я.

Переглядів: 598 | Додав: Smart | Дата: 16.09.2016 | Коментарі (0)


14 вересня в наш Центр завітали колеги з Радомишльського професійного ліцею.  

Переглядів: 340 | Додав: Smart | Дата: 15.09.2016 | Коментарі (0)

09 вересня 2016 року відбувся on-line майстер-клас з професії «Кухар» на тему: «Траншування птиці».

Переглядів: 607 | Додав: Smart | Дата: 12.09.2016 | Коментарі (0)

02 вересня виповнилося рівно 20 років, як була введена в обіг національна грошова одиниця  – гривня. У світовій історії важко знайти державу, яка не прагнула б до зміцнення своєї грошової системи, підвищення ролі грошей у суспільних відносинах. І дійсно, символ незалежності України і за сумісництвом атрибут щоденного життя кожного Українця - це наша гривня.

Переглядів: 527 | Додав: Smart | Дата: 09.09.2016 | Коментарі (0)

Відчуття, які виникають першого вересня неможливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. Цей день відрізняється  яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Це свято викладачів та учнів, батьків, друзів, яке об’єднує якимось неймовірним дивом всі покоління.

Переглядів: 390 | Додав: Smart | Дата: 02.09.2016 | Коментарі (0)

Сьогодні з рідним центром прощаються його випускники, вони вирушають в доросле життя на крилах надії і любові.

Переглядів: 528 | Додав: Smart | Дата: 30.06.2016 | Коментарі (0)


Переглядів: 321 | Додав: Smart | Дата: 24.06.2016 | Коментарі (0)

Кухар повинен володіти як практичними навичками по своїй професії, так і теоретичними знаннями. Розуміння теорії приготування їжі, вимогам до правил подачі блюд, їх оформленню та обслуговуванні гарантує високий професійний рівень в практичній роботі.

Переглядів: 431 | Додав: Smart | Дата: 23.06.2016 | Коментарі (0)


17 червня 2016 року розпочала роботу виставка-презентація дидактичних матеріалів

«Червень-2016».

Переглядів: 453 | Додав: Smart | Дата: 21.06.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 45 46 47 48 49 ... 61 62 »
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2020 Система Orphus