Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » Архів матеріалів

Борошняні кондитерські вироби являються не відмінною частиною української кухні. Вони мають велике значення у харчуванні людини.

Переглядів: 426 | Додав: Smart | Дата: 14.04.2015 | Коментарі (0)

Великдень – це найулюбленіше свято українців, найбільш давнє, урочисте і радісне. Спекти добру паску вважалося найважливішою подією на Великдень.

Переглядів: 391 | Додав: Smart | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)


7 квітня в центрі проведено семінар для викладацького складу щодо профілактики наркоманії, ВІЛ/СНІДу та злочинності серед учнівської молоді.

Переглядів: 338 | Додав: Smart | Дата: 09.04.2015 | Коментарі (0)

08 квітня 2015 року у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу проведено майстер-клас «Елементи оздоблення з мастики».

Метою проведення майстер-класів є розвиток та удосконалення  професіоналізму талановитих учнів.

Переглядів: 596 | Додав: Smart | Дата: 08.04.2015 | Коментарі (0)

Кондитерські і булочні вироби являють незамінну частину української кухні і мають більше значенні в харчуванні людини. Вироби оформлюють приємним зовнішнім виглядом, гарним смаком і легко засвоюються організмом.

Переглядів: 364 | Додав: Smart | Дата: 07.04.2015 | Коментарі (0)

Щорічно стало доброю традицією напередодні Великодніх свят проводити у місті Чернігові ярмарок.

Переглядів: 412 | Додав: Smart | Дата: 06.04.2015 | Коментарі (0)


«Чиста країна починається з мене» – так вирішили члени учнівського самоврядування групи 90-ККД, які своїм яскравим прикладом показали, як звичайні молоді люди можуть вплинути на свідомість українців.


Переглядів: 417 | Додав: Smart | Дата: 06.04.2015 | Коментарі (0)


04 квітня 2015р. колектив ЧЦПТО прийняв участь у проведенні Всеукраїнського суботнику.

Вийшли на вулицю, озброївшись віниками, мітлами, совками та лопатами.


Переглядів: 360 | Додав: Smart | Дата: 06.04.2015 | Коментарі (0)


Переглядів: 206 | Додав: Smart | Дата: 31.03.2015 | Коментарі (0)

25 березня 2015 року у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу був проведений майстер-клас «Технологія траншування страв».



Переглядів: 719 | Додав: Smart | Дата: 27.03.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 45 46 47 48 49 50 »
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2019 Система Orphus