02 березня 2015 року у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу був проведений майстер-клас «Технологія траншування страв».
Приготування і подачу деяких страв у залі ресторану можна перетворити у справжнє кулінарне шоу. Для цього організовують приготування страв у присутності відвідувачів з використанням методу траншування.
Пісенним символом народу може стати лише такий твір, де текст і музика являють собою художню цілісність, здатні піднімати на подвиги, на боротьбу за свободу і людські права. Він мусить пройти перевірку часом, історичними подіями, стати невід’ємною часткою суспільного життя. Саме таким твором і став гімн «Ще не вмерла Україна», композитором якого є Михайло Вербицький.
Зазвичай у святковий весняний день - 8 Березня, чоловіки адресують чарівним жінкам багато ніжних і приємних слів, вручають квіти й подарунки.
Чоловіки нашого колективу привітали жінок колег солодким десертом «Шоколадна ковбаска», який приготували власноруч під керівництвом майстра виробничого навчання Деркача Андрія Костянтиновича.
Дива творять талановиті руки. Так, саме поєднання цих двох якостей – таланту і творчості – спроможні давати життя витворам, які не просто зачаровують душу, стають невід’ємною частиною нашого побуту, а й роблять світ добрішим. І не важливо, що є основним інструментом і сировинним матеріалом творця – слово, пензлі і фарба, дерево, соломка, музичний інструмент, фотоапарат чи кінокамера, голка і нитка, пластилін тощо – вражають в результаті своєю витонченістю мистецькі роботи.