Дистанційне навчання проводиться через сервіс
Google Classroom (Google Клас)
Предмет | Викладач | Код доступу |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства | Дидалєва Вікторія Миколаївна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Лабораторно-практичні заняття з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" | Крутько Світлана Миколаївна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Устаткування підприємств харчування | Горіла Наталія Михайлівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Фізіологія харчування | Поплавська Вікторія Вікторівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Організація виробництва та обслуговування | Сорока Вікторія Григорівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Облік, калькуляція і звітність | Білоусова Марина Володимирівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Фізична культура і здоров'я | Нассон Артур Дмитрович | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |