Дистанційне навчання проводиться через сервіс
Google Classroom (Google Клас)
Предмет | Викладач | Код доступу |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства | Крутько Світлана Миколаївна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Лабораторно-практичні заняття з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" | Дидалєва Вікторія Миколаївна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Технологія приготування борошняних виробів | Кошель Ганна Феодосіївна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Лабораторно-практичні заняття з предмету "Технологія приготування борошняних виробів" | Дидалєва Вікторія Миколаївна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Технологія приготування кондитерських виробів | Пищик Олена Василівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Устаткування підприємств харчування | Горіла Наталія Михайлівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Організація виробництва та обслуговування | Сорока Вікторія Григорівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Облік, калькуляція і звітність | Білоусова Марина Володимирівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Іноземна мова | Трухан Інна Олександрівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Малювання та ліплення | Пищик Олена Василівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Основи професійної етики | Корж Оксана Григорівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
Фізична культура і здоров'я | Нассон Артур Дмитрович | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |