Дистанційне навчання проводиться через сервіс
Google Classroom (Google Клас)
Предмет | Викладач | Код доступу |
| Технологія приготування їжі з основами товарознавства | Кошель Ганна Феодосіївна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
| Лабораторно-практичні заняття з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" | Дидалєва Вікторія Миколаївна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
| Устаткування підприємств харчування | Горіла Наталія Михайлівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
| Фізіологія харчування | Поплавська Вікторія Вікторівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
| Організація виробництва та обслуговування | Сорока Вікторія Григорівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
| Облік, калькуляція і звітність | Білоусова Марина Володимирівна | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
| Фізична культура і здоров'я | Нассон Артур Дмитрович | https://classroom.google.com/u/1/h (Код доступу дізнайтесь у викладача) |
