Барменом може бути кожен, а професіоналом – тільки обрані. Людина, яка присвятила цій професії своє життя, дарує людям радість. Рецепт успіху в барменській справі - це коктейль з професійних знань і умінь, культури.
Чи може здивувати гостей ресторану та кафе офіціант? Звичайно може. Головний обов’язок офіціанта – сервірування столу, а це справжнє мистецтво зі своїми правилами і законами. Тематичні столи, що оформили учні-офіціанти відповідають сучасним дизайнерським тенденціям у ресторанному сервісі. До кожного бенкетного столу, відповідно до завдання, учні підібрали страви та напої і презентували бенкетні столи під час захисту. Учні бармени під час здачі ККЗ з професійно-практичної підготовки продемонстрували знання та професійні навики в приготуванні різних коктейлів та гарячих напоїв і вміло презентували їх. Бармен створює з багатьох компонентів „веселку” напоїв. Робота бармена визначається швидкістю та чіткістю, вмінням спілкуватися з людьми, він здатний прочитати ваші думки і, немов старий друг, поговорити по душам.
|