Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2016 » Лютий » 3 » Майстер-клас "Айсінг - солодке мереживо"
16:50
Майстер-клас "Айсінг - солодке мереживо"

27  січня в Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу відбулося засідання на тему: «Айсінг - солодке мереживо».


Майстри виробничого навчання Юденко І.Т. та  Дяченко Т.О. зробили презентаційні столи: «Оздоблення пряників» та «Елементи оздоблення для кондитерських виробів».







Айсінг - це спеціальний білковий крем, з якого робляться ажурні об'ємні декоративні деталі, для оздоблення тортів та інших кондитерських виробів.







Однією з функцій навчально-практичних центрів є сприяння підвищенню кваліфікації та вдосконалення професійних навичок педпрацівників із використанням технологічних і виробничих інновацій.

Засідання відбувалося в два етапи: Перший етап – це звіт про проходження курсів підвищення кваліфікації майстра виробничого навчання з професії «Кондитер» Юденко Ірини Тарасівни на базі  Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу.

Наша колега Ірина Тарасівна презентувала програму курсів та  свою участь  в майстер-класах.


Другий етап  засідання – це проведення Юденко І.Т. майстер-класу «Оздоблення пряників за технологією айсінг».

В майстер-класі прийняли участь та надали інформаційно-методичний супровід майстри виробничого навчання Дяченко Тетяна Олександрівна та  Деркач Андрій Костянтинович.



Зміст майстер-класу передбачав знання з рецептури айсінгу, як королівської глазурі; відомості про інструменти та матеріали для професійного айсінгу; навички по роботі з айсінгом.




Айсінг починається з кондитера! А точніше, з його фантазії та душі.


Долучилися до кондитерського мистецтва щодо оздоблення пряників весь педагогічний колектив нашого навчального закладу.

Майстерно малювали та розписували пряники наші колеги, а допомагали їм створити індивідуальні шедеври наші освідченні майстри виробничого навчання.




При малюванні айсінгом  використовували корнетики з різнобарвним айсінгом, гармонійно поєднували смак, кольор, стиль.



Кожен кондитерський виріб – це своєрідний витвір мистецтва, нехай і короткочасний. Почавши зі сніжинки або квіточки, вже дуже скоро гості вражали різноманітними  шедеврами.












Професійність + творчий пошук сформували вміння та навички правильного використання сучасної  кондитерської  технології  айсінг.



Переглядів: 1121 | Додав: Smart | Рейтинг: 0.0/0

Ви можете поділитись новиною з друзями, додати її до вибраного або підписатись на оновлення :
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus