02 березня 2016 року в рамках «Атестація-2016», був проведений відкритий урок (лабораторно-практична робота) з предмету «Технологія приготування борошняних виробів». Підготувала та провела урок викладач професійно-теоретичної підготовки Дидалєва Вікторія Миколаївна Тема уроку: «Приготування дріжджового безопарного тіста та виробів з нього: ватрушка, кулеб’яка, здоба Чернігівська, бабусина булка». Методична мета уроку: ефективне використання поурочного дидактичного забезпечення теми уроку під час практичної діяльності учнів Девіз уроку: Будьте уважні протягом уроку. Думайте, запитуйте, переконуйте, бо шляхом істини нам іти разом! Під час уроку викладач доцільно використала інноваційні форми та дидактичні засоби навчання : робота в міні-групах, мультимедійна презентація, різнопланова актуалізація опорних знань, навчальний комплект для учнів, інструктування з елементами демонстрації. Під час уроку учні відтворили професійні прийоми по формуванню виробів із дріжджового безопарного тіста. На відкритому уроці були присутні адміністрація навчального закладу та педпрацівники. Під час аналізу проведеного уроку було відмічено професійний рівень викладача під час проведення уроку. Педагогічне кредо викладача: «Мети досягає той, хто її прагне».
|