14 квітня 2016 року на базі НПЦ Ресторанного сервісу відбувся on-line майстер-клас з професії «Кондитер» на тему: «Корисні цукерки».
Провела майстер-клас викладач професійно-теоретичної підготовки Крутько Світлана Миколаївна. У роботі майстер-класу брали участь педагогічні працівники навчальних закладів Чернігівської області. Світлана Миколаївна охоче поділилась з колегами знаннями та уміннями щодо приготування кондитерських виробів. Розповідь про свої надбання вона супроводжувала демонстрацією робочих прийомів з приготування цукерок, сучасне оформлення їх подачі. Цукерки на основі дитячої суміші «Малютка», батончики «Фітнес», домашні цукерки без цукру, молочні цукерки «Тоффі», гарбузове насіння в шоколаді. Кондитер - це та професія, майстри якої створюють свято у вирі буденності, передають барви природи та свою творчу фантазію у смачному солодкому диві. Професія кондитера - широка та змістовна, праця кропітка і важка, яка потребує багато зусиль, напруження, натхнення, творчого пошуку.
|