Ви увійшли як Гость | Група "Гості" Вітаємо Вас ! | RSS
Меню сайту
Пошук
Архів записів
Головна » 2016 » Червень » 06

Лабораторно-практична робота з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» з теми: «Страви з яєць та сиру» перетворилась на свято смаку.

Переглядів: 823 | Додав: Smart | Дата: 06.06.2016 | Коментарі (0)

Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту

Чернігівський центр ПТО © 2010-2024 Система Orphus