Учні першого курсу груп 15-117ККД та 15-119ККД, під час проведення лабораторно-практичних робіт з предмету: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», відпрацювали навички по приготуванню страв з риби. Риба – не лише смачний, але і дуже корисний продукт, що містить багато необхідних організму речовин, цілий комплекс вітамінів та Омега-кислоти. Різноманітні способи приготування не залишать байдужим навіть самого вишуканого кухаря, а величезна кількість рецептів страв з риби і сотні видів риб на будь-який смак прикрасять будь харчування. На лабораторно-практичну роботу завітали представники благодійної французької делегації «Піренеї Комменж» (м. Сен-Бертран де Комменж, Франція) на чолі з Терез Ронде. Учні навчились готувати та правильно подавати страви з риби на будь-який смак –варені, припущені, смажені, запечені, тушковані.
|